Rólunk

Alapítás éve: 1998

Alapítók: Nagyiványi György, Nagyiványi Tamás és Molnár Sándor (aki késöbb önálló vállalkozást létrehozva kivált a cégből)

A társaság jelenlegi tagjait szoros kapcsolat fűzi a tenisz és squash sportokhoz.

Tevékenységüket a teniszben néhány amatőr tornán elért elsőség, a fallabdában pedig számos senior egyéni és csapatbajnoki aranyérem, Magyar Kupán elért ezüst érem és csapatbajnoki bronzérem továbbá ranglistaversenyek előkelő helyezései jellemzik. A társaság fő tevékenysége a sportszer és sportruházati nagykereskedelem. Napjainkra már a letisztult koncepciót (tenisz, squash, sí) tükrözi a márkapaletta.

A képviselt márkák: Head, Head Socks and Underwear, Penn, Price, Ashaway Footwear, X-max Skiwear ill. a partnercéggel (Budai Sport) közösen bevezetett Pacific (www.pacific-sport.hu).

A cég üzleti célja a partnerüzleteinek, tenisz- és squashklubjainak minél jobb és gyorsabb kiszolgálása a területi képviseleti rendszerén keresztül. A társaság tagjainak a fenti sportágak iránt érzett elhivatottságát mutatja a közel 200 fiatal sportoló, edző, klub, szövetség és esemény szponszorálása, támogatása.